Ana Sayfa  |  Yeni Üye  |  Üye Girişi    |  Sipariş Takibi
 
(0)
 
  
Kampanyalı Ürünler Popüler Ürünler İndirime Girenler Yeni Gelenler  
 
Gizlilik ve Güvenlik

Bu internet sitesini ziyaret etmeniz ve bu site vasıtasıyla sunduğumuz hizmetlerden yararlanmanız sırasında, size ve online abonelik işlemlerinize ilişkin olarak elde ettiğimiz bilgilerin ne şekilde kullanılacağı ve korunacağı Gizlilik Politikası'nda belirtilen şartlarla tanımlıdır. Bu internet sitesini ziyaret etmekle ve bu site vasıtasıyla online alışveriş hizmetimizden yararlanmakla, Gizlilik Politikası'nda belirtilen şartları kabul etmiş sayılırsınız.

- Size güvenli, verimli ve sorunsuz hizmet verebilmek için sizden kişisel bilgilerinizi istememiz gerekebilir.

- Beğendiğiniz bir ürünü alışveriş sepetine kaydetmek ve satın almak istediğinizde kişisel bilgilerinizi girmeniz gerekmektedir.

- Deta Medikal Tıbbi Malzeme San. ve Tic. Ltd. Şti. www.detamedikal.com.tr kişisel bilgilerinizi herhangi bir 3. kişiye hangi suretle olursa olsun vermemeyi ve/veya alenileştirmemeyi taahhüt eder.

- Deta Medikal Tıbbi Malzeme San. ve Tic. Ltd. Şti. www.detamedikal.com.tr yapacağınız alışveriş sonucu bize bildireceğiniz banka hesap bilgileriniz de 3. şahıslara verilmemektedir.

- Kredi kartı ile yapacağınız alışverişlerde kredi kartı bilgileriniz de sistemimizde saklanmamaktadır.

- Zaman   zaman sizi tanımlamamıza yardımcı olması için bilgisayarınıza "cookie" olarak bilinen bir metin dosyası yerleştirilebilir. Ziyaretçimizin bu siteyi nasıl ve ne zaman kullandığını gösteren bu bilgi, sunucuların sizi tekrar bu siteye döndüğünüzde tanıması ve daha önceden yaptığınız değişiklikleri ve özellikleri size gösterebilmesi içindir.

- Deta Medikal Tıbbi Malzeme San. ve Tic. Ltd. Şti. www.detamedikal.com.tr ; web sayfalarında yer alan her türlü bilgi, rapor, araştırma sonuçları, görüş ve tavsiyeler, mevcut piyasa koşulları ve güvenirliliğine inanılan kaynaklardan elde edilen bilgiler dikkate alınarak, genel anlamda bilgi vermek amacıyla hazırlanmıştır.  

Web sayfalarında yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksiklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğabilecek her türlü maddi veya manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun 3. kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı  Deta Medikal Tıbbi Malzeme San. ve Tic. Ltd. Şti. www.detamedikal.com.tr  sorumlu tutulamaz.

- Size sunduğumuz hizmetler çerçevesinde; birlikte çalıştığımız 3. şahıs şirketlere (sms, e-mail, hosting vb.) verdiğimiz kişisel bilgileriniz bu şirketlerin kendi gizlilik politikaları kapsamında korunur.

Bu anlaşma, T.C yasalarına uygun olarak ve hiçbir yasal tezata yer verilmeden yürütülecektir. Eğer bu anlaşmanın herhangi bir maddesi yasadışı, geçersiz veya hukuki açıdan uygulanamaz durumda ise, söz konusu madde bu anlaşmadan çıkarılabilir sayılacak ve geriye kalan maddelerin geçerliliğini ve yasal açıdan uygulanabilirliğini etkilemeyecektir.

 
 
İLETİŞİM

Hakkımızda
Bize Ulaşın
ÖDEME

Ödeme Seçenekleri
Kampanyalar
TAKİP ET

 Facebook
 Twitter
 Instagram
ALIŞVERİŞ ŞARTLARI

Gizlilik ve Güvenlik
Garanti ve İade Şartları
Tüketici Hakları
Satış Sözleşmesi
Teslimata İlişkin Belgeler
Ürün İade Formu
 
Deta Medikal Tıbbi Malzeme San. ve Tic. Ltd. Şti. © 2021 Web Tasarım ve Programlama : Webkent Yazılım